Menu Zamknij

Stołówka Szkolna


Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ


Opłata abonamentowa

za miesiąc grudzień wynosi 42,00 zł
(Obiady wydajemy od 3-go września)– płatność przelewem do dnia 20-go listopada na konto: 43 1050 1357 1000 0022 6723 7234
(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).

 


 

Jadłospis na trzy tygodnie

WTOREK
12 listopad 2019 r.
Grochówka z chlebem  (alergeny: seler, gluten, gorczyca)
Kluski na parze z sosem jagodowym (alergeny: gluten,  mleko)
Woda

 

ŚRODA
13 listopad 2019 r.
Lane ciasto (alergeny: seler, soja, gluten, jaja)
Zrazy w sosie pieczarkowym, ryż  (alergeny:  gluten, mleko)
Fasolka szparagowa (alergeny: masło)
Kompot  (alergeny: miód)

 

CZWARTEK
14 listopad 2019 r.
Groszkowa z grzankami  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Filet z kurczaka panierowany, ziemniaki  (alergeny: soja, mleko)
Kapusta czerwona gotowana (alergeny: mleko)
Kompot  (alergeny: miód)

 

PIĄTEK
15 listopad 2019 r.
Pomidorowa  z makaronem  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Pulpety rybne, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja)
Surówka z kapusty kiszonej (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny :miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten

PONIEDZIAŁEK
18 listopad 2019 r.
Żur z chlebem  (alergeny: seler, gluten, gorczyca)
Racuchy z dżemem  (alergeny: gluten, mleko, jaja)
Woda

WTOREK
19 listopad  2019 r.
Ziemniaczana z zacierką  (alergeny: seler, gluten, gorczyca)
Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną (alergeny: gluten, seler)
Ogórek kiszony (alergeny: gorczyca, seler)
Kompot  (alergeny: miód)

ŚRODA
20 listopad 2019 r.
Marchewkowa z grzankami (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Pierogi z mięsem , boczkiem i cebulką  (alergeny:  gluten, mleko, gorczyca)
Kompot

CZWARTEK
21 listopad 2019 r.
Ryżowa z kalarepą  (alergeny: seler, gluten)
Bigos z chlebem  (alergeny: soja, mleko)
Herbata z cytryną  (alergeny: miód)

PIĄTEK
22 listopad 2019 r.
Rosół z makaronem  (alergeny: seler, gluten)
Ryba na parze, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten)
Surówka z pora (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny :miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten

PONIEDZIAŁEK
25 listopada 2019 r.
Koperkowa z ziemniakami  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Łazanki z kapustą i pieczarkami   (alergeny: gluten)
Kompot (alergeny: miód)

WTOREK
26 listopada 2019 r.
Krupnik  (alergeny: seler, gluten)
Kotlet mielony,  ziemniaki (alergeny: gluten, jaja, mleko)
Surówka z kapusty czerwonej (alergeny: soja)
Kompot (alergeny: miód)

ŚRODA
27 listopada 2019 r.
Brokułowa z grzankami  (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Jajko w sosie musztardowym, ziemniaki  (alergeny: seler jaja, gluten, mleko)
Bukiet warzyw z masłem (alergeny: masło)Kompot ( alergeny: miód)

CZWARTEK
28 listopada 2019 r.
Szpinakowa z jajkiem (alergeny: seler, gluten, jaja)
Risotto z  kurczakiem i warzywami (alergeny: soja, gluten)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
29 listopada 2019 r.
Pomidorowa z ryżem  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Morszczuk smażony, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja)
Kapusta biała gotowana  (alergeny: seler, masło)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten