Menu Zamknij

Stołówka Szkolna

Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ


Opłata abonamentowa

za miesiąc czerwiec wynosi

36,40 zł

 – płatność przelewem do dnia 20-go maja na konto:

43 1050 1357 1000 0022 6723 7234

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).


W dniu 19 czerwca (zakończenie roku szkolnego)

stołówka szkolna wydaje obiady w godzinach 11.00 -14.00


OGŁOSZENIE

Informujemy, iż od dnia 19 sierpnia przyjmujemy zgłoszenia na obiady na rok szkolny 2019/2020.

Osoby zainteresowane zapraszamy na stołówkę szkolną

w budynku gimnazjum w godzinach 7.00 – 14.30.

O przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń*

Prosimy nie dokonywać wcześniejszych wpłat. Przedpłata abonamentu nie jest równoznaczna z przyjęciem dziecka na stołówkę. Pierwszym krokiem jest podpisanie Umowy żywienia ze Szkołą.

Uwaga! Do spisania Umowy żywienia będzie potrzebny numer konta bankowego, na który Szkoła będzie mogła dokonywać ewentualnych zwrotów.


 

Jadłospis na 2 tygodnie:

PONIEDZIAŁEK
03 czerwca  2019 r.
Koperkowa z ziemniakami  (alergeny: seler ,gluten, soja, mleko)
Łazanki z kapustą,  pieczarkami i kiełbasą  (alergeny: gluten, kiełbasa)
Kompot (alergeny: gluten)

WTOREK
04 czerwca 2019 r.
Krupnik z ziemniakami  (alergeny: seler, gluten, soja, mleko)
Kotlet mielony, ziemniaki (alergeny: gluten, mleko, jaja)
Kapusta czerwona gotowana (alergeny: masło )
Kompot ( alergeny: miód)

ŚRODA
05 czerwca  2019 r.
Brokułowa z grzankami   (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Jajko sadzone, ziemniaki  (alergeny: soja, jaja, mleko)
Marchew z groszkiem (alergeny: masło )
Kompot ( alergeny: miód)

CZWARTEK
06 czerwca 2019 r.
Ogórkowa z ziemniakami (alergeny: seler, gluten, soja)
Risotto z kurczakiem i warzywami   (alergeny: soja, gluten)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
07 czerwca  2019 r.
Rosół z makaronem (alergeny: seler, gluten, soja)
Mintaj smażony, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja, mleko)
Kapusta kiszona gotowana (alergeny: soja,)
Kompot (alergeny :miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten


PONIEDZIAŁEK
10 czerwca  2019 r.
Barszcz biały z jajkiem  (alergeny: seler ,gluten, soja, mleko, jaja)
Kluski na parze z sosem jagodowym  (alergeny: gluten, mleko)
Woda

WTOREK
11 czerwca 2019 r.
Ryżowa   (alergeny: seler, gluten, soja)
Filet z kurczaka panierowany, ziemniaki (alergeny: gluten, mleko, jaja)
Kapusta biała młoda gotowana (alergeny: masło )
Kompot ( alergeny: miód)

ŚRODA
12 czerwca  2019 r.
Groszkowa z grzankami   (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Sos słodko-kwaśny z ryżem  (alergeny: soja, jaja, mleko)
Kompot ( alergeny: miód)

CZWARTEK
13 czerwca 2019 r.
Ziemniaczana  (alergeny: seler, gluten, soja)
Sos carbonara z makaronem   (alergeny: soja, gluten)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
14 czerwca  2019 r.
Pomidorowa z ryżem  (alergeny: seler, gluten, soja)
Pulpety z mintaja, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja, mleko)
Surówka z kapusty kiszonej (alergeny: soja)
Kompot (alergeny :miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten