Stołówka Szkolna | Zespół Szkół Sportowych

0

Stołówka Szkolna

Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

OGŁOSZENIE

Opłata abonamentowa za miesiąc styczeń 2019 wynosi
61,60 zł

 – płatność przelewem do dnia 5-go stycznia na konto:

43 1050 1357 1000 0022 6723 7234

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).


Opłata abonamentowa za miesiąc luty 2019 wynosi
28,00 zł

 – płatność przelewem do dnia 20-go stycznia na konto:

43 1050 1357 1000 0022 6723 7234

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).

Jadłospis na dwa tygodnie:

PONIEDZIAŁEK
21 stycznia 2019 r.
Żur z chlebem  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Placki ziemniaczane  (alergeny: gluten, jaja, mleko)
Kefir (alergeny: mleko)

WTOREK
22 stycznia 2019 r.
Groszkowa z grzankami (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Kluski na parze z sosem jagodowym  (alergeny: seler soja, gluten)
Woda

ŚRODA
23 stycznia 2019 r.
Rosół z makaronem (alergeny: seler, gluten)
Kotlet mielony, ziemniaki (alergeny: gluten, seler, jaja)
Bukiet warzyw z masłem (alergeny:  mleko, seler )
Kompot (alergeny: miód)

CZWARTEK
24 stycznia 2019 r.
Szpinakowa  (alergeny: seler, gluten, jaja)
Pieczeń wieprzowa z kaszą gryczaną  (alergeny: soja, gluten )
Kapusta czerwona gotowana ( alergeny: soja, seler, mleko)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
25 stycznia 2019 r.
Pomidorowa z ryżem  (alergeny: seler, gluten)
Miruna na parze, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja)
Surówka z kapusty kiszonej (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód

PONIEDZIAŁEK
28 stycznia 2019 r.
Grochówka z chlebem  (alergeny: seler ,gluten, mleko)
Racuchy z dżemem  (alergeny: gluten, jaja, mleko)
Woda

WTOREK
29 stycznia 2019 r.
Fasolowa  (alergeny: seler, gluten)
Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną (alergeny: gluten, seler, jaja)
Ogórek kiszony (alergeny: gorczyca, soja )
Kompot (alergeny: miód)

ŚRODA
30 stycznia 2019 r.
Barszcz biały z jajkiem (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Sos słodko-kwaśny z ryżem  (alergeny: seler soja, gluten)
Kompot

CZWARTEK
31 stycznia 2019 r.
Porowa z grzankami  (alergeny: seler, gluten, jaja)
Dewolaj z masłem, ziemniaki  (alergeny: soja, gluten)
Mizeria z jogurtem ( alergeny: soja, mleko)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
01 lutego 2019 r.
Jarzynowa  (alergeny: seler, gluten)
Filet z morszczuka smażony, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja)
Kapusta kiszona gotowana (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód

ROZMIAR CZCIONKI
KOLOR TŁA