Menu Zamknij

Stołówka Szkolna

Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

 


Opłata abonamentowa

za miesiąc październik wynosi 64,40 zł
(Obiady wydajemy od 3-go września)– płatność przelewem do dnia 20-go września na konto: 43 1050 1357 1000 0022 6723 7234
(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).

 


 

Jadłospis na dwa tygodnie

PONIEDZIAŁEK
16 września 2019 r.
Jarzynowa  (alergeny: seler ,gluten, mleko)
Łazanki z kapustą, pieczarkami i kiełbasą (alergeny: gluten, gorczyca)
Kompot

WTOREK
17 września 2019 r.
Koperkowa z ziemniakami  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Pieczeń wieprzowa w sosie, kasza kus kus (alergeny: gluten, seler, jaja, mleko)
Bukiet warzyw z masłem (alergeny: mleko )
Woda (alergeny: miód)

ŚRODA
18 września 2019 r.
Lane ciasto (alergeny: seler, soja, gluten, jaja)
Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki  (alergeny: seler soja, gluten, mleko)
Kompot ( alergeny: miód)

CZWARTEK
19 września 2019 r.
Szpinakowa z jajkiem  (alergeny: seler, gluten, jaja)
Leczo z warzywami i kiełbasą z ryżem  (alergeny: soja, gorczyca)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
20 września 2019 r.
Pieczarkowa  z makaronem  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Ryba na parze, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja)
Surówka z kapusty czerwonej (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten

 

PONIEDZIAŁEK
23 września 2019 r.
Barszcz zabielany z ziemniakami  (alergeny: seler ,gluten, gorczyca)
Placki ziemniaczane  (alergeny: gluten )
Kefir (alergeny: mleko)

WTOREK
24 września 2019 r.
Ryżowa  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Kotlet schabowy, ziemniaki (alergeny: gluten, seler, jaja, mleko)
Buraczki
Kompot  (alergeny: miód)

ŚRODA
25 września 2019 r.
Żur z chlebem (alergeny: seler, soja, gluten, jaja)
Kluski na parze z sosem jagodowym  (alergeny:  gluten, mleko)
Woda

CZWARTEK
26 września 2019 r.
Marchewkowa z grzankami  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Zrazy w sosie pieczarkowym z ryżem  (alergeny: soja, mleko)
Fasolka szparagowa (alergeny: mleko)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
27 września 2019 r.
Pomidorowa  z makaronem  (alergeny: seler, gluten, mleko)
Morszczuk panierowany, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja)
Kapusta biała gotowana z koperkiem (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny :miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten