Menu Zamknij

Stołówka Szkolna

Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ


Opłata abonamentowa

za miesiąc czerwiec wynosi

36,40 zł

 – płatność przelewem do dnia 20-go maja na konto:

43 1050 1357 1000 0022 6723 7234

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).


UWAGA !!!

Opłata abonamentowa dla dzieci jadących na Zieloną Szkołę

za miesiąc czerwiec wynosi

16,80 zł

   Informujemy, iż dodatkowo zostanie zwrócona rodzicom kwota  za 4 dni Zielonej Szkoły w maju, tj. 11,20 zł.


Jadłospis na 2 tygodnie:

PONIEDZIAŁEK
20 maja  2019 r.
Marchewkowa z grzankami  (alergeny: seler, gluten, soja)
Pierogi z mięsem i boczkiem i cebulką   (alergeny: gluten, jaja, mleko)
Kompot (alergeny: miód)

WTOREK
21 maja 2019 r.
Grysikowa   (alergeny: seler, soja, gluten)
Kotlet schabowy ziemniaki  (alergeny: gluten, seler, jaja)
Sałata z jogurtem (alergeny: jogurt )
Kompot (alergeny: miód)

ŚRODA
22 maja 2019 r.
Barszcz czerwony zabielany  (alergeny: seler, soja, mleko)
Sos słodko-kwaśny z ryżem  (alergeny: soja, seler, gluten)
Kompot ( alergeny: miód)

CZWARTEK
23 maja 2019 r.
Porowa z grzankami  (alergeny: seler, gluten, soja)
Dewolaj  z masłem ziemniaki   (alergeny: soja, gorczyca )
Buraki z chrzanem  ( alergeny: miód)
Kompot ( alergeny: miód)

PIĄTEK24 maja  2019 r.
Pieczarkowa z makaronem  (alergeny: seler, gluten, soja)
Kotlet mielony z ryby, ziemniaki (alergeny: ryba, mleko, jaja)
Kapusta kiszona gotowana   (alergeny: soja, gorczyca)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten

PONIEDZIAŁEK
27 maja  2019 r.
Żur z chlebem  (alergeny: seler, gluten, soja)
Placki ziemniaczane  (alergeny: gluten, jaja, soja)
Kefir (alergeny: mleko)

WTOREK
28 maja 2019 r.
Jarzynowa   (alergeny: seler, gluten, soja, mleko)
Leczo z warzywami , kiełbasą i ryżem  ( alergeny: miód)
Kompot ( alergeny: miód)

ŚRODA29 maja 2019 r.
Lane ciasto   (alergeny: seler, soja, mleko)
Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki   (alergeny: soja, seler, gluten)
Kompot (alergeny: miód)

CZWARTEK
30 maja 2019 r.
Szpinakowa z jajkiem  (alergeny: seler, soja, gluten)
Stek wołowo wieprzowy, ziemniaki  (alergeny: gluten, seler, jaja)
Surówka z pora  (alergeny: mleko, soja)
Kompot (alergeny: miód)

PIĄTEK
31 maja  2019 r.
Pomidorowa z ryżem  (alergeny: seler, gluten, soja)
Filet z morszczuka smażony, ziemniaki (alergeny: ryba, mleko, jaja )
Kapusta biała gotowana   (alergeny: soja, gorczyca)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten