Menu Zamknij

Stołówka Szkolna

Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

Opłata abonamentowa

za miesiąc kwiecień wynosi

50,40 zł

– płatność przelewem do dnia 20-go marca na konto:

43 1050 1357 1000 0022 6723 7234

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).

UWAGA !!!

    Prosimy o wypełnienie deklaracji obiadowych na dwie tury egzaminów (dostępne u wychowawców klas):

w dniach 10-12.04 egzaminy gimnazjum  obiady wydawane będą
od 13 do 14.45

w dniach 15-17.04  egzaminy klas ósmych  obiady wydawane będą
od 13 do 14.45

Jadłospis na bieżący tydzień:

PONIEDZIAŁEK
18 marca  2019 r.
Fasolowa  (alergeny: seler , soja, gorczyca)
Risotto z kurczakiem i warzywami   (alergeny: gluten, soja)
Kompot

WTOREK
19 marca 2019 r.
Marchewkowa z grzankami  (alergeny: seler, gluten, mleko, soja)
Filet panierowany, ziemniaki  (alergeny: gluten, jaja, mleko)
Mizeria z jogurtem (alergeny: mleko)
Kompot (alergeny: miód)

ŚRODA
20 marca 2019 r.
Pieczarkowa z makaronem  (alergeny: seler, soja, gluten, mleko)
Białe kluski z cebulką i boczkiem  (alergeny: soja, jaja, gorczyca)
Kompot ( alergeny: miód)

CZWARTEK
21 marca 2019 r.
Ziemniaczana  (alergeny: seler, gluten, soja)
Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną   (alergeny: soja, gluten)
Ogórek kiszony ( alergeny: gorczyca, soja)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
22 marca 2019 r.
Biały barszcz z jajkiem (alergeny: seler, gluten, soja, mleko, jaja)
Morszczuk panierowany, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten, jaja, mleko)
Kapusta kiszona gotowana (alergeny: soja)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten

Informujemy że 12.03 ruszyły zapisy do klas 1 szkoły podstawowej. Kliknij po więcej informacji
do startu nowej strony Zespołu Szkół Sportowych