Stołówka Szkolna | Zespół Szkół Sportowych

0

Stołówka Szkolna

Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

OGŁOSZENIE

Informujemy, iż od dnia 20 sierpnia przyjmujemy zgłoszenia na obiady na rok szkolny 2018/2019.
Osoby zainteresowane zapraszamy na stołówkę szkolną w budynku gimnazjum w godzinach 7.00 – 14.30.

O przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń !!!
(zgodnie z treścią pkt.3 Regulaminu korzystania ze stołówki szkolnej z dn. 29.06.2018r.)

Prosimy nie dokonywać wcześniejszych wpłat. Przedpłata abonamentu nie jest równoznaczna z przyjęciem dziecka na stołówkę.
Pierwszym krokiem jest podpisanie Umowy żywienia ze Szkołą.
Uwaga! Do spisania Umowy żywienia będzie potrzebny numer konta bankowego, na który Szkoła będzie mogła dokonywać ewentualnych zwrotów.

OGŁOSZENIE

Opłata abonamentowa za miesiąc grudzień wynosi
42,20 zł
(Uwaga: z abonamentu grudniowego  odliczyliśmy Państwu 2,80 zł za 12 listopada)

 – płatność przelewem do dnia 20-go listopada na konto:

43 1050 1357 1000 0022 6723 7234

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).

Jadłospis na trzy tygodnie:

PONIEDZIAŁEK
05 listopada 2018 r.
Jarzynowa (alergeny: seler ,mleko)
Pierogi z  mięsem i boczkiem (alergeny: soja, seler, gorczyca, jaja)
Kompot (alergeny: miód)

WTOREK
06 listopada 2018 r.
Ryżowa (alergeny: seler, gorczyca gluten)
Bigos z chlebem  (alergeny: seler, gluten, mleko, gorczyca)
Herbata z cytryną

ŚRODA
07 listopada 2018 r.
Porowa z grzankami (alergeny: seler, mleko, gluten, gorczyca)
Jajko sadzone, ziemniaki (alergeny: jaja)
Marchew z groszkiem (alergeny: mleko)
Kompot (alergeny: miód)

CZWARTEK
08 listopada  2018 r.
Ogórkowa (alergeny: seler, gorczyca,  mleko)
Potrawka z indyka z ryżem (alergeny: seler, gluten, mleko, gorczyca)
Brokuły z masłem (alergeny: mleko)
Kompot

PIĄTEK
09 listopada  2018 r.
Pomidorowa z makaronem (alergeny: mleko, gluten, seler, jaja)
Mintaj smażony, ziemniaki (alergeny: jaja, ryby, gluten)
Kapusta kiszona gotowana (alergeny: mleko, seler)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód.

WTOREK
13 listopada 2018 r.
Krupnik (alergeny: seler, gluten)
Zrazy w sosie pieczarkowym, ziemniaki (alergeny: gluten, seler)
Fasolka szparagowa (alergeny: jaja,  mleko, ,seler)
Woda

ŚRODA
14 listopada 2018 r.
Ziemniaczana (alergeny: seler, jaja, gluten)
Sos słodko-kwaśny z ryżem (alergeny: seler, jaja, gluten, mleko)
Kompot (alergeny: miód)

CZWARTEK
15 listopada 2018 r.
Marchewkowa (alergeny: seler, gluten, mleko)
Dewolaj z masłem, ziemniaki (alergeny: gluten, jaja, seler, mleko)
Sałata z jogurtem (alergeny: mleko)
Kompot

PIĄTEK
16 listopada  2018 r.
Rosół z makaronem (alergeny: seler, gluten, jaja)
Dorsz smażony, ziemniaki (alergeny: ryba, gluten)
Surówka z kapusty kiszonej (alergeny: seler)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód

PONIEDZIAŁEK
19 listopada 2018 r.
Żur z chlebem (alergeny: gluten, seler)
Placki ziemniaczane (alergeny: gluten, jaja, soja)
Kefir (alergeny: mleko)

WTOREK
20 listopada 2018 r.
Grysikowa (alergeny: gluten, seler)
Kotlet schabowy, ziemniaki (alergeny: jaja, seler, soja, jaja)
Mizeria  (alergeny: mleko)
Woda

ŚRODA
21 listopada 2018 r.
Groszkowa z grzankami (alergeny: gluten, seler)
Makaron z sosem bolońskim (alergeny: gluten, soja, seler)
Kompot (alergeny: miód)

CZWARTEK
22 listopada  2018 r.
Barszcz biały z jajkiem (alergeny: gluten, mleko, seler, jaja)
Podudzie z kurczaka, ziemniaki (alergeny: soja, seler, gluten)
Kapusta biała gotowana (alergeny: mleko, soja)
Kompot (alergeny: miód)

PIĄTEK
23 listopada  2018 r.
Pieczarkowa z makaronem (alergeny: seler, mleko, gluten)
Pulpety rybne, ziemniaki (alergeny: seler, soja, jaja)
Bukiet warzyw (alergeny: seler, mleko)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód

ROZMIAR CZCIONKI
KOLOR TŁA