Menu Zamknij

Stołówka Szkolna

OGŁOSZENIE

Informujemy, iż zgłoszenia na obiady na rok szkolny 2020/2021 będą przyjmowane od dnia 17 sierpnia 2020 r.
Osoby zainteresowane zapraszamy na stołówkę szkolną w budynku głównym ul. Mikołaja 3,

w godzinach od 7.30 do 14.30

UWAGA! Prosimy nie dokonywać wcześniejszych wpłat. Przedpłata abonamentu nie jest równoznaczna z przyjęciem dziecka na obiady. Pierwszym krokiem jest podpisanie Umowy Żywienia ze szkołą.


OD DNIA 2.I.2020 OBOWIĄZUJE NOWY REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ (KLIK)


Stołówka szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 do 15:15


NOWY NUMER KONTA BANKOWEGO

88 1050 1214 1000 0090 8076 7693

(tytuł wpłaty: za obiady, imię i nazwisko ucznia, miesiąc).

UWAGA!!!
Od 02 stycznia 2020 roku nastąpiła zmiana stawek żywieniowych oraz numer konta bankowego zgodnie z regulaminem stołówki.


Jadłospis na dwa tygodnie:

PONIEDZIAŁEK
02 marca  2020 r.
Krupnik z ziemniakami    (alergeny: seler, gluten)
Pierogi z serem i masłem  (alergeny: jaja, gluten, ser twarogowy )
Kompot (alergeny: miód)    Owoc

WTOREK
03 marca 2020 r.
Brokułowa zabielana z grzankami  (alergeny: seler, gluten )
Gulasz wieprzowy w sosie własnym, kasza jęczmienna  (alergeny: gluten)
Ogórek kiszony  (alergeny: gorczyca)
Kompot  (alergeny: miód)

ŚRODA
04 marca 2020 r.
Jarzynowa zabielana (alergeny: seler, soja, gluten, śmietana)
Sos boloński z mięsem wieprzowym, makaron   (alergeny:  gluten, gorczyca)
Kompot (alergeny: miód)  Owoc

CZWARTEK
05 marca  2020 r.
Grysikowa   (alergeny: seler, gluten )
Dewolaj drobiowy z masłem, ziemniaki  (alergeny: soja, gluten, masło)
Kapusta czerwona gotowana  (alergeny: masło, gorczyca)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
06 marca 2020 r.
Pomidorowa z makaronem zabielana (alergeny: seler, gluten, soja śmietana)
Ryba smażona, ziemniaki  (alergeny: ryba, gluten, jaja )
Surówka z kapusty białej (alergeny: seler, majonez)
Kompot (alergeny: miód)  Owoc

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten

PONIEDZIAŁEK
09 marca  2020 r.
Ziemniaczana z zacierką    (alergeny: seler, gluten)
Łazanki z kapustą, pieczarkami i kiełbasą  (alergeny: gorczyca, gluten )
Kompot (alergeny: miód)    Owoc

WTOREK
10 marca 2020 r.
Fasolowa z ziemniakami  (alergeny: seler, gluten, gorczyca
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym, kasza gryczana (alergeny: gluten)
Bukiet warzyw  (alergeny: masło)
Kompot  (alergeny: miód)

ŚRODA
11 marca 2020 r.
Grochówka z chlebem (alergeny: seler, soja, gluten, gorczyca)
Jajko sadzone, ziemniaki   (alergeny:  jajko)
Marchew z groszkiem
Kompot (alergeny: miód)  Owoc

CZWARTEK
12 marca  2020 r.
Szpinakowa z jajkiem   (alergeny: seler, gluten )
Podudzie z kurczaka, ziemniaki  (alergeny: soja)
Sałata z pomidorami i serem mozzarela  (alergeny: ser)
Kompot  (alergeny: miód)

PIĄTEK
13 marca 2020 r.
Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (alergeny: seler, gluten, śmietana)
Ryż z sosem truskawkowym  (alergeny: gluten)
Kompot (alergeny: miód)

Na terenie zakładu są stosowane również inne alergeny takie jak: soja i ryby, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy, sezam, gorczyca, jaja, miód, mleko, gluten