Menu Zamknij

Kulinaria w klasie 3E.

W ramach lekcji edukacji wczesnoszkolnej, przy okazji omawiania tematu “Co uprawiają rolnicy? Zebrane plony – co dalej? uczniowie klasy 3E przygotowali pyszne potrawy, których głównym bohaterem był ziemniak. Ogromne zaangażowanie młodych kucharzy dało wspaniałe rezultaty w postaci pysznych sałatek, past, nadziewanych kartofelków itp. Tego dnia, nikt nie był głodny!

Komentarze
Accessibility
IMG20210927110322_00[1]
IMG20210927110322_00[1]
IMG20210927110104_00[1]
IMG20210927110104_00[1]
IMG20210927101624_00[1]
IMG20210927101624_00[1]
FOX
FOX
czytajpl_2019-1
czytajpl_2019-1
kwadrat
kwadrat
strona tytulowa
strona tytulowa
komunikat
komunikat
IMG_20201113_130118
IMG_20201113_130118